DOI Fusion Demo K2 Harpun

En gennemført harpun til den kræsne undervandsjæger 

Vi har forsøgt at lave en harpun som kan bruges til alle typer for undervandsjagt. Uanset hvad du går på jagt efter, så kan den klare opgaven! Et sammenspil mellem Fusion systemet og de bedste dele, gør denne harpun til noget helt specielt!

Fusion demo k2 er til dig der ønsker maksimal power, lang rækkevidde og minimal rekyl! Fusion Demo k2 er den kraftigste harpun i vores Fusion serie. ønsker du yderligere power, Så kan der nemt tilføjes et sæt elastikker mere.

Når du modtager harpunen, er den klar til brug!

DOI Spearguns
3.199,00 kr.
Inkl. moms
Harpun længde
Sigalsub Edy Carbon hjul
antal
check På lager

Fusion Demo K2 er en klasse for sig!

Fusion Demo k2 er en klasse for sig! Den har det hele - minimal rekyl, Utrolig lang rækkevidde og absolut præcision. Sammenlignet med K1 og K2 har demo k2 endnu mindre rekyl. Ja, du mærker dårligt at du skyder samt Længere rækkevidde og et overskud af power. Fusion Demo k2 er den kraftigste harpun i vores Fusion serie.

Absolut præcision

Måden elastikkerne arbejder på gør, at du oplever minimal rekyl når du skyder. endnu mindre rekyl end K1. Mindre rekyl betyder mere præcision!. Du får en harpun som rammer der hvor du sigter!

Utrolig manøvredygtig og lydløs

For at gøre harpunen mere manøvredygtig er elastikkerne flyttet op på siden af kulfiberrøret. Det betyder at der er mindre vandmodstand, når harpunen flyttes fra side til side og du slipper for vibrationerne fra elastikkerne! Harpunen laver altså mindre "støj" i vandet. Når harpunen er ladt sidder største delen af elastikkerne tæt på håndtaget, det gør spidsen let og manøvredygtig når fiskene kommer svømmende forbi.

Fordele ved Fusion 

  • Lang rækkevidde
  • Minimal rekyl
  • Absolut præcision
  • Øget kraft og hastighed

De bedste dele

Harpunen er samlet af de bedste dele.

  • Sigalsub håndtag - Kendt for deres utrolig driftsikre aftrækker
  • Rob Allen spyd - ultra tough oil quenched Carbon alloy spring steel
  • MVD Ram Muzzle - Lavet i hård plast med 32.7% carbon!
  • Sigalsub Extreme Elastikker
  • Sk78 Dyneema

Harpunen er sat op og klar til brug, når du modtager den! 

Vi sørger for at harpunen er sat op og klar til brug, når du modtager den. Det gør det nemmere for dig!

Bestiller du uden hjul, kommer harpunen med dobbelt wrap i 1,5 monofil

Bestiller du med hjul, Så kommer hjulet med 1,5 line og single wrap i monofil - du kan selv dobbelt eller triple wrap den, ved at tage line af hjulet