En gennemført harpun til den kræsne undervandsjæger

Vi har forsøgt at lave en harpun som kan bruges til alle typer for undervandsjagt. Uanset hvad du går på jagt efter, så kan den klare opgaven! Et sammenspil mellem Fusion systemet og de bedste dele, gør denne harpun til noget helt specielt!

Fusion systemet sørger for maksimal power, minimal rekyl og absolut præcision. Håndtag, kulfiberrør og muzzle sørger for at harpunen ligger fuldstændig neutral i vandet. Fusion K2 er videreudviklingen af Fusion K1 og har endnu mere power og mindre rekyl!

Når du modtager harpunen, er den klar til brug!

DOI Spearguns
3.099,00 kr.
Inkl. moms
Harpun længde
Sigalsub Edy Carbon hjul
antal
check På lager

En harpun med gode egenskaber

Vi har forsøgt at lave en harpun som kan bruges til alle typer for undervandsjagt. Uanset hvad du går på jagt efter, så kan den klare opgaven! Et sammenspil mellem Fusion systemet og de bedste dele, gør denne harpun til noget helt specielt! Du får en harpun i topkvalitet, som er udviklet til den kræsne uv-jæger. Med fusion k2 får du samme harpun som en K1, blot med en ekstra elastik, Så du får endnu mere power og længere rækkevidde!

Absolut præcision

Måden elastikkerne arbejder på gør, at du oplever minimal rekyl når du skyder, endnu mindre rekyl end Fusion K1. Mindre rekyl betyder mere præcision! Du får altså en harpun som rammer der hvor du sigter!

Utrolig manøvredygtig og lydløs

For at gøre harpunen mere manøvredygtig er elastikkerne flyttet op på siden af kulfiberrøret. Det betyder at der er mindre vandmodstand, når harpunen flyttes fra side til side og du slipper for vibrationerne fra elastikkerne! Harpunen laver altså mindre "støj" i vandet. Det er en klar fordel, når du sniger dig langs kysten, på jagt efter havørreder! Når harpunen er ladt sidder største delen af elastikkerne tæt på håndtaget, det gør spidsen let og manøvredygtig når du skal sigte efter fisken der kommer svømmende forbi.

Fordele ved Fusion

  • Lang rækkevidde
  • Minimal rekyl
  • Absolut præcision
  • Øget kraft og hastighed

De bedste dele

Harpunen er samlet af de bedste dele.

  • Sigalsub håndtag - Kendt for deres utrolig driftsikre aftrækker
  • Rob Allen spyd - ultra tough oil quenched Carbon alloy spring steel
  • MVD Ram Muzzle - Lavet i hård plast med 32.7% carbon!
  • Sigalsub Extreme Elastikker
  • Sk78 Dyneema

Harpunen er sat op og klar til brug, når du modtager den! 

Vi sørger for at harpunen er sat op og klar til brug, når du modtager den. Det gør det nemmere for dig!

Bestiller du uden hjul, kommer harpunen med dobbelt wrap i 1,5mm monofil

Bestiller du med hjul, Så kommer hjulet med 1,5mm line og single wrap i monofil - du kan selv dobbelt eller triple wrap den, ved at tage line af hjulet af hjulet