Magisk afslutning

person Posted By: Samuel Bering list In: Undervandsjagt - Beretninger fra de danske kyster On: comment Comment: 0 favorite Hit: 858

I går bød på en tur til Norddjurs, Planen var Gjerrild, Målet var tunger og pighvar.

Allerede da vi ankom blev den plan skudt i sænk - det var ren kakao! NÅ, vi var vi kørt hele vejen fra Fyn, så et eller andet skulle vi prøve. Vi besluttede os for Bønnerup. Da vi ankom 20min senere, skyndte vi os ud på molen for at tjekke om det også var ren kakao. Det var det ikke (ved første øjekast) Vi gik tilbage, trak i udstyret og gjorde klar til at hoppe i vandet. men øv! ringe sigt, omkring 1,5m. Vi prøvede at svømme længere ud, selvom sigten gik fra 1,5 til 2m, så var det altså ikke ophidsende forhold. vi droppede Bønnerup 

Efter omklædning og en varm bil kørte vi forbi det lokale røgeri. HOLDNUOP et udvalg af lækre fisk! Vi endte med et par røget buglapper (pighaj) Det kan helt klart anbefales, MUMS!

Nu gik turen hjem. Lettere deprimeret over den dårlige sigt. Daniel tjekkede fcoo og jeg blev hurtigt enig med os om at vi skulle til Helnæs (det lokale spot)  Jeg satte Daniel af og satte kursen mod Helnæs for at tjekke sigten. Allerede da jeg kørte over dæmningen kunne jeg se at den var go nok! 4-6m sigt og fralandsvind på vestsiden. fine forhold!

Vi mødtes igen kl 2230, klædte om og satte os i bilen og kørte til spottet. Vi nåede dårligt ud af bilen før vi lå i vandet.

Men hvor var fiskene?! Jeg så 2 HØ og Daniel 1 på turen mod spidsen, ingen af dem kunne vi komme i nærheden af. Vi mødtes kort og var frustreret! Først Bønnerup med ringe sigt og derefter ingen fisk, hvor vi normalt ser 15-20 stykker. Øv for en dag!
Daniel var blevet kold og gik op, jeg vendte om og svømmede mod bilen igen. Efter 20-30min stadig ingen fisk. Det begyndte at blive koldt og motivationen var i frit fald. Jeg ville have fisk med hjem så jeg fortsatte min søgen. Pludselig ud af det tangen kom en fin lille HØ (42cm) bum - den røg på stringeren. Kort til efter endnu en. fin tyk ørred på 46cm!

Holddaop - nu vendte det pludselig, der var flere ørreder omkring målet. Alle fik lov at svømme videre. Nu blev det alligevel en go dag! Nå, jeg måtte hellere komme ind til Daniel inden han blev til en ispind. På vej ind møder jeg en stor brandmand og tænker kort "højre eller venstre, højre eller venstre" Det blev højre! efter 2 finne tag spottede jeg en rigtig fin HØ. Jeg kom bagfra, så den havde nok ikke set mig, Så chancen for den stak af var lille. Jeg fik indhentet den, placeret løkken og "skød" skyndte mig at smide lassoen og gribe fisken - YES den var i hus!

Den største HØ jeg har taget på FishLoop til dato. 51cm og 1455g. en fisk i god kondi!

En go afslutning på en ellers kedelig dag ;)https://youtu.be/XXQy3awnH_U

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december